Skip to main content

Vej

Nordcarrier blev etableret af personer med solide erfaringer inden for spedition og transport

Dyrebar last fortjener det bedste 

Det er blandt de kendetegn der gør Nordcarrier til det foretrukne transport- og speditionsfirma for en lang række store og mindre virksomheder.

Som virksomhed lægger vi vægt på den personlige kontakt til kunderne, og da salgs- og afdelingeslederne samtidig er medejere, er der meget kort fra idé til beslutning.

Vi har mange års erfaring og sørger for at godset kommer hurtigt og sikkert frem. Vi følger det hele vejen uanset dets størrelse og hvad enten det er til en butik i Horsens gågade, et indkøbscenter i Oslo eller et industrilager i Tyskland.
Lasten består af såvel stykgods som part/full load og kan være alt fra industrigods til dagligvarer. Vores chauffører og biler er godkendt til at køre med alle typer af gods. 

Nordcarrier har egne lagre strategisk placeret i Hinnerup og Taulov, og vi leverer fra lager til for trappe. Alle danske chauffører har truckkort, så de selv kan læsse af på destinationen.

Miljøvenlig kørsel er også en selvfølge og gælder både Nordcarriers egne chauffører og vores faste samarbejdspartnere i udlandet. Vi råder samlet over flere end 250 biler og har 120 daglige rundture til/fra de største byer i Danmark.

Vi sætter naturligt kunden i centrum og det administrative i baggrunden, og derfor tilbyder vi både online-booking og EDI-overførsel. Døgnvagt året rundt betyder, at vi aldrig er længere væk end et telefonopkald.

Kontakt

Find vores kontaktoplysninger her.

Online booking

Book direkte på dette link.